Programok / Tanfolyam, oktatás

Település:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Fehérgyarmat

Kategória:
Tanfolyam, oktatás


Mentor-Mentee Konferencia Fehérgyarmat!


Kossuth tér 40, Fehérgyarmat 4900, 2020. április 8., szerda, 17:00–20:00

          Részletek
 
Itt az újabb lehetőség, hogy mentorhoz jelentkezz! Légy közösségi befektető!
Közeleg a BossConnect Mentor Program 2020-as évi első Szegedi Mentor – Mentee Konferenciája, a Szatmár Leader Egyesület együttműködésében, ahol személyesen is találkozhatsz a mentorokkal. A konferencián részletesen bemutatjuk a programot, eddigi eredményeket, a jelentkezés menetét és a mentorokat. Mindezek mellett most lehetőséged nyílik, hogy megismerd a Tőkeportálon elsőként részvénycélú közösségi finanszírozási kampányt indító vállalkozások befektetési lehetőségeit is!

Válassz te is egy sikeres cégvezetőt mentorodnak!
A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Miben tudnak a mentoraink segíteni?
• Vállalkozás indítás, vállalkozás fejlesztés
• Startup indítás, tőkebevonás, külföldi terjeszkedés
• Vállalati karrier építés, előrelépés

Ha még nem ismered a Bossconnect Mentor Programot, ezeket érdemes tudnod:

• közel 80 mentorral Magyarország legnagyobb mentorprogramja vagyunk
• több mint 800 mentorált 5 év alatt
• a vállalkozások értékét átlagosan 30%-kal növelték a mentorok egy éves időszakban
• az új munkahelyet kereső karrier-mentoráltaknak pedig a 80%-a lépett tovább fél év alatt

Program:
17:00 – 17:30 Helyszíni regisztráció
17:30 – 18:00 Köszöntő, a Mentor Program működésének bemutatása
18:00 – 18:30 Mentorok bemutatkozása
18:30 – 19:00 Tőkeportál Pitch Road Show. Bemutatkoznak az első részvénycélú közösségi finanszírozási kampányok: Beachegg, IDA by NaturAI, Smart Infratrainer
19:00 – 19:30 Interaktív kerekasztal-beszélgetések
19:30 – 20:00 Kiscsoportos beszélgetések és négyszemközti beszélgetések

Bemutatkoznak a közösségi finanszírozási kampányok:

• BEACHEGG – Strandolj nyugodtan! A világ első hordozható okos strandszéfje. A Beachegg egy innovatív, komplex magyar IoT termék és szolgáltatás. Céljuk, hogy 5 éven belül a világ legsikeresebb strandtechnológiai cégévé váljanak. Ismerd meg a történetüket most, légy a sikerük részese! Regisztrálj a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányukra!

• IDA BY NATURAI – Tudd, hogy mit eszel! Az IDA egy intelligens étrendkiegészítő-vásárlást támogató applikáció, amely a hatalmas választékú étrend-kiegészítő termékeket köti össze a tudományos adatokkal, és kiválasztja a megfelelő terméket számodra. Az applikáció vásárlók, kereskedők, dietetikusok és gyártók számára különböző felhasználói csomagokat nyújt. Ismerd meg a történetüket most, légy a sikerük részese! Regisztrálj a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányukra!

• SMART INFRATRAINER – Eddz okosan! A Smart Infratrainer az ergonomikus edzőbicikli + infrasugárzás + Zerofat Technology™, olyan szolgáltatást nyújt, amelyre jelenleg egyetlen potenciális versenytárs sem képes. A komplett rendszer követi a felhasználó fogyási folyamatát, és interaktív módon támogatja a kitűzött cél elérését. Az éves szinten 6%-kal növekvő fitnesz világpiacon jelentős szerepvállalásra törekednek. Gépértékesítéssel és a Zerofat Technology™ szolgáltatási csomaggal lépnek piacra. Ismerd meg a történetüket most, légy a sikerük részese! Regisztrálj a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányukra!

Tanulj az előadóktól, inspirálódj, ismerd meg mentee társaidat és bővítsd a kapcsolati hálódat, vagy válj közösségi befektetővé akár 20.000 Forint befektetéssel! Ha ügyes vagy, már itt helyben megtalálod a válaszaidat a vállalkozásoddal kapcsolatban.

Várunk szeretettel!
 
 
     Forrás:  események fb. csoport

 

 

 

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »